Noodopvang Harskamp

Van september tot en met december 2021 verbleven er Afghaanse evacués bij de legerplaats in Harskamp. In deze periode heeft The Girl Movement iedere zondagmiddag activiteiten aangeboden voor tienermeiden. Er deden zo'n 60-70 Afghaanse meiden per keer mee aan deze activiteiten.

Sinds 3 maart 2022 is er op de legerplaats in Harskamp een opvanglocatie voor vluchtelingen uit de Oekraïne. Vanuit The Girl Movement is er veel expertise in het begeleiden van deze doelgroep (tienermeiden met vluchtachtergrond). Samen met een team van vrijwilligers organiseren we iedere zondagmiddag een activiteit bij de noodopvang voor meiden tussen de 12 en 20 jaar oud. The Girl Movement biedt tijdens de activiteiten de meiden de mogelijkheid om even hun gedachten te verzetten, bemoedigd te worden en hun verhaal te doen.

Neem contact op via wilma@thegirlmovement.nl of 0638089797 voor meer informatie of om je op te geven als vrijwilliger. Volg ons op Instagram of Facebook om up to date te blijven van onze activiteiten bij de noodopvang in Harskamp.

Ps. De foto's op deze pagina zijn van de activiteiten met de Afghaanse meiden in 2021.